One year ago, Andy Warhol poster

Jeg sad netop og bladrede bloggens arkiver igennem. Det er da lidt pudsigt, at jeg for præcis et år siden tippede jer om mit skønne plakat-køb fra Malmø, nu jeg sidder her i Stockholm.. haha. September er min Sverige-måned! 

For præcis et år siden købte jeg min Andy Warhol plakat. Jeg har den stadig – nu har den bare flyttet plads fra gulvet i stuen til væggen i soveværelset. Sådan holder man ligesom liv i tingene. ;) Vi havde desuden et festligt I FORM Løb i Stockholm i går! Nu skal vi spise lækker morgenmad og så går turen hjem til København igen. I aften skal jeg ud og svinge hofterne med mine veninder – det er lang tid siden, så jeg glæder mig! Ønsker også dig en dejlig fredag♥

//I just had a look through the blog’s archives. It’s kind of funny that exactly one year ago I tipped you about my wonderful poster purchase from Malmo, now I’m sitting here in Stockholm .. haha. Apparently September is my Sweden-month!

Exactly one year ago I bought my Andy Warhol poster. I still have it – now it has just moved place from the floor in the living room to the bedroom wall. Thats how to spice up things;) Btw. we had a festive race in Stockholm yesterday! Now we’re going to eat delicious breakfast and then we fly back to Copenhagen again. Tonight I’m going out  with my girlfriends – it’s long time ago, so I cant wait. Also wish you a nice Friday ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *