It’s Been a While

Hov! Så blev der stille herinde, og det blev her kun fordi, jeg ikke havde tid til at være stille andre steder. Med andre ord… jeg har haft meget at se til og de dage, jeg ikke har haft det, har jeg forsøgt at puste ud. Den sidste uge, har der været en farlig kamp i mit indre om, hvorvidt jeg burde skrive et indlæg eller skyde et par lækre billeder her til bloggen. Tankerne har fået en fin knytnæve, for der har uden tvivl været et behov for at koble fra. 

Ulempen ved at have en blog er jo simpelthen, at man aldrig har fri. Det har jeg accepteret for længst, for jeg elsker mit lille kreative sted. Heldigvis er fordelen jo også bare, at jeg er min egen chef – og den sidste uge blev vi (bloggen og jeg) forkælet med en lille ferie. Det håber jeg, er ok med jer! 

Ovenfor ser I et par billeder fra den sidste uge. Til opsummering kan jeg fortælle, at jeg har været to gange i Sverige, hhv. Stockholm og Göteborg. Foruden arbejde, har jeg haft veninde- og familieaftaler. I går var jeg i saunagus på Nørrebro, og så har jeg forsøgt at gå tidligt i seng. I dag har jeg forkælet mig selv med pæne negle fra MD Beauty, og jeg er meget tæt på at være back on track. 

Jeg arbejder på, at finde en god balance, og jeg starter med at tage endnu en tur til Sverige i morgen. Ikke for at arbejde, men for at gå lange ture, spise god mad og nyde stilheden sammen med min kæreste. Bum! Nu vil jeg tage hen til en skøn veninde. Det var alt fra mig for nu. Hvordan står det til hos jer?♥

//Whoa! Then it got silent in here. That is cause’ of the reason that I hadn’t any time to be quiet elsewhere. In other words … I’ve had a lot to do and those days I could, I used the time to breathe out. The past week, a dangerous battle has fought in my mind about whether I should write a post or shoot some great pictures to the blog. Thoughts have been a fine fist, as there undoubtedly has been a need to unwind.

The downside of having a blog’s simply that you’re never off, which I’ve accepted long ago, cause’ I love this little creative place. Fortunately, I’m my own boss – and the last week we (the blog and I) got spoiled with a little holiday. I hope that’s ok with you!

Above you see a few photos from last week. To summarize, I’ve been twice in Sweden, respectively to Stockholm and Gothenburg. Besides work, I have had friend- and family meetings. Today I spoiled myself having my nails done, and I’m very close to being back on track.

I’m working on finding a good work/life balance and I start by taking another trip to Sweden tomorrow. Not to work, but to take long walks, eat good food and enjoy the silence with my boyfriend. Bum! How are things with you? ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *