Homemade Gluten Free buns & Applesauce

Godaften søde læsere. Jeg skal da lige love for, at jeg fik lidt på overskudskontoen efter weekendens getaway. Her til aften har jeg nemlig både bagt boller og kogt æblemos af æbler fra mine forældres have. ah! Er jeg irriterende? Måske lidt. Til gengæld var det virkelig også på tide, at jeg fik ordnet den slags.

Bollerne er bagt på Finax glutenfri melmix, hvor jeg bare har tilsat gær, vand, olie og lidt frø. Æblerne har jeg intet gjort ved, bare kogt op og most. Lækre æbler fra haven skal ikke ødelægges! ;) Min morgenmad er hermed sikret. Hvad med din? Rigtig god aften til jer♥

//Good evening sweet readers. Think I got to much energy from my getaway this weekend. Today I’ve baked gluten free buns and cooked apples sauce on apples from my parents’ garden. ah! Am I annoying? The buns are baked on Finax gluten-free flour mix , where I just have added yeast, water, oil and some seeds. I didn’t add anything to the applesauce. Apples from the garden cannot be destroyed ! ;) My breakfast is hereby guaranteed. Wish you a very good evening♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *